HelpInformatik.COM

Відеокурс HTML (33 відеоуроку)

Познайомтеся, скачайте і почніть використовувати на своїх уроках інформатики та факультативах, а може просто для власного самоосвіти, новий, відмінний відеокурс по HTML, який включив в себе цілих 33 відеоуроку

Як учитель інформатики я вважаю цей відеокурс вкрай корисним для вчителів і з дозволу автора вирішив з вами ним поділитися.

Автор цього відеокурсу спеціалізується на навчанні створення власних сайтів і саме тому володіє величезним досвідом в цій темі. А якщо людина сама добре розбирається в темі, то він зможе все зрозуміло, без якихось зайвих слів, пояснити її вам і вашим учням

Це не черговий підручник, переписаний з іншого підручника - це найцінніше, це Отжимки практичного досвіду роботи.

Як прекрасно , що сьогодні є стільки всього цікавого!

Завдяки Інтернет ми можемо спілкуватися з вами , ділитися досвідом , своїми роботами .

Стільки ідей , стільки різних вже готових проектів можна отримати сьогодні, не винаходячи велосипед.

А найголовніше тут , це те , що наші знання все менше залежать від компетенції наших вчителів , тому що ми самі можемо будувати своє навчання у зручний для себе час , не виходячи з дому , з кухликом чаю в приємній , теплій, сімейній обстановці.

У відеокурсу є зручне меню , за допомогою якого ви зможете запускати і переглядати відеоуроки прямо в браузері. До речі це один з рідкісних випадків , коли меню буде працювати не тільки в Windows , але і в інших операційних системах .

Загалом, качайте, дивіться, підвищуйте свій рівень компетенцій і робіть свою роботу більш автоматизованої, легкої та цікавою.

ЗАВАНТАЖИТИ

Дану публікацію підготували для Вас команда сайту HelpInformatik.COM
За матеріалами / Джерело: videouroki.net
Клас: 11-й
Автор: Дмитро Тарасов
Дата створення: 15.02.2014
Переглядів: 3680