HelpInformatik.COM

МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА НА ТЕМУ: «ВИКОРИСТАННЯ БАЗ ДАНИХ ACCESS »

сукупність за рядом ознак називажться базою даних.  Приграми що керують зберіганням¸ обробкою та пошуком інформації в базах даних¸ називається системами управляння базами даних* (СУБД).

База данихце сукупність взаємозв'язаних даних які відображають інформацію про деяку предметну область.

Система управління базою данихце програма¸ що призначена для організації¸ зберігання¸ обробки та пошуку інформації в базі даних

Зараз важко знайти таку сферу діяльності людини¸ де б при застосуванні комп'ютера не використовувалася СУБД.  Вона обов'язково є  в кмп'ютері бухгалтера¸ який розраховує зарплату для кожного працівника підприємства; начальника складу¸ котрий приймає і видає товари; реєстратора в лікарн¸ що бере на облік пацієнтів¸ тощо.

Розробка  бази даних – це складна задача¸ для розв'язання якої створена ціла наука. Ми познайомимося з нею на прикладі бази даних на прикладі учнів училища. Така база даних містить: успішність¸предмети¸ які вони вивчають . Необхідно вміти зберігати таку велику кількість інфориації¸відповідати на будь-які питання ( наприклад¸ хто є класним керівником). Успіх цієї задачі залежить від того¸ наскільки правильно спроектовано базу дантх.

ЗАВАНТАЖИТИ

Дану публікацію підготували для Вас команда сайту HelpInformatik.COM
Автор: Здирко І.А
Дата створення: 04.01.2019
Переглядів: 1329