HelpInformatik.COM

Майстер-клас «Ознайомлення з програмою Easy GIF Animator»

Комп’ютерна  графіка - це галузь людської діяльності, пов’язана з використанням комп’ютерів для створення зображень і обробки візуальної інформації,  отриманої в реальному часі.

Рухома комп’ютерна графіка називається анімацією. Існує дуже багато програмних засобів для створення gif- анімації,  flesh- анімації та 3D- анімації.

 Я хочу ознайомити  вас  з програмою для створення анімації, за допомогою якої мої учні – Устичук Марія та Мазурик Олександра, створили мультик «Будь природі другом», який приніс нам перше місце в області. Easy GIF Animator має дуже багато налаштувань і дозволяє керувати усіма програмами анімованого gif-файлу,  включаючи тривалість, колірну палітру і тому подібне. Допускає використання ефектів, у тому числі додавання тексту на зображення,  попередній перегляд, перетворення gif- анімації у формат AVI.

Можливості програми:

  • Легке створення анімованих банерів, зображень і кнопок
  • Створення анімованих зображень з нуля
  • Редагування і зміна анімованих GIF-зображень
  • Додавання візуальних ефектів в GIF- анімаціюСтворення текстових ефектів, що рухаються
  • Оптимізація GIF анімації для зменшення розміру і прискорення завантаження
  • Зміна розміру усієї анімації  відразу
  • Управління фреймами анімації
  • Установка кількості повторів

Особливості GIF- анімації

Комп’ютерна анімація складається з послідовного ряду малюнків (кадрів), що швидко змінюють один одного. Якщо кожен з малюнків трохи відрізняється від попереднього і подальшого, то при їх відтворенні створюється ілюзія руху. Основною характеристикою анімації є число кадрів, використаних для її створення. Більше число кадрів дозволяє добитися плавних рухів анімованих героїв і появи об’єктів у різні моменти часу. На цьому майстер-класі ми вчитимемося створювати анімації та анімовані банери за допомогою Майстра (Чарівника), який «вбудований» в саму програму і значно спрощує нам роботу.

Зміст:

  1. Створення анімованого зображення за допомогою Майстра
  2. Створення анімованого  банера за допомогою Майстра

ЗАВАНТАЖИТИ

Дану публікацію підготували для Вас команда сайту HelpInformatik.COM
Автор: Устичук Марина В’ячеславівна - читель інформатики Центральної ЗОШ І-ІІІ ступенів
Дата створення: 24.01.2018
Переглядів: 2382