HelpInformatik.COM

Комп´ютерна програма для поліпшення зору

Гарний зір - це чудово! 

Ми самі чудово знаємо, яке зір у кожного з нас ... Не всі можуть похвалитися "орлиним" зором, і навіть у тих, хто начебто і не скаржиться на зір, іноді втомлюються і червоніють очі ...

Ті, хто потребує окулярах - підбирає оправу покрасивее, хтось сподівається на ліки, а якщо вже потрібна операція - записується в чергу до лікаря. І дуже мало людей робить вправи для очей, які допомагають зупинити погіршення зору, а згодом улушіть його. А адже причини погіршення зору - в слабкості очних м'язів, які ми зовсім не тренуємо постійними зоровими навантаженнями, а просто нещадно експлуатуємо!

Існує дуже хороший і ефективний комплекс вправ для очей - пальминг, його регулярне використання покращує зір. Методика пальминга розрахована на самостійне розуміння та виконання вправ.

Але існує певне коло людей, яким складно самостійно виконувати будь-які вправи, вони не запам'ятовують послідовність дій, і швидко закидають заняття - будь то гімнастика для обличчя, аеробіка, або той же пальминг.

Таким людям зручно бачити перед собою або тренера, або приклад виконання вправи. І якраз для цієї категорії людей, які бажають поліпшити зір, розроблені комп'ютерні програми з демонстрацією вправ.

Одна їх таких програм - програма Eye Corrector - допомагає поліпшити зір за допомогою нескладних вправ та перегляду стереограмм. І якщо Вам при роботі з яким-небудь комплексом вправ зручніше виконувати вправи, бачачи їх виконання, - це якраз те, що потрібно для роботи з очима і ефективного тренування очних м'язів для поліпшення Вашого зору

Програма легко встановлюється на комп'ютер, вона російською мовою, використовувати її потрібно 1-2 рази на день.

При щоденних заняттях за цією програмою м'язи очей швидко зміцнюються, активізується кровообіг в зоні навколо очей, поліпшується зір, і зменшуються зморшки в області навколо очей. Знімається напруга, розслабляються м'язи всього обличчя.

При роботі з програмою спочатку потрібно ознайомитися з інструкцією. Необхідно забезпечити собі 10 хвилин спокою, попередньо бажано провітрити приміщення.

Стереограми, застосовувані в програмі, призначені для расфокусировки зору. Стереограмма - це чергуються смуги, які призначені для різних очей. При правильному розгляданні стереограмм ці смуги накладаються один на одного, і ми бачимо вже об'ємне зображення, а не просто набір плям.

Щоб вловити тривимірне зображення, погляд потрібно фокусувати "за картинкою". Не потрібно фіксувати очей на об'єктах, їх яких складається стереограма, і напружувати зір. Просто дивіться на зображення, і Ваші очі все зроблять самі.

Якщо у Вас зір хороше, але при роботі з комп'ютером втомлюються очі, Ви можете використовувати програму Eye Corrector в профілактичних цілях, для того, щоб очі відпочили, і таким чином попередити зниження зору.

ЗАВАНТАЖИТИ

Дану публікацію підготували для Вас команда сайту HelpInformatik.COM
За матеріалами / Джерело: http://charming-face.ru/
Дата створення: 04.08.2014
Переглядів: 5264