HelpInformatik.COM

Інтернет-олімпіада "IT Challenge"

4 лютого 2017 року стартує ІV міська учнівська інтернет-олімпіада "IT Challenge".

Відповідно до Положення про олімпіаду:

  • I етап (заочний) – 04 лютого 2017 року - заочний, за допомогою системи онлайн-тестування; 
  • II етап (очний) – 18 лютого 2017року, очний;
  • III етап (конкурс творчих робіт) – у квітні 2017 року, конкурс творчих робіт.

Міська учнівська олімпіада з інформаційних технологій «IT Challenge» започаткована у 2013 році. Учасниками міської учнівської олімпіади з інформаційних технологій можуть бути учні 7-11-их класів середніх загальноосвітніх навчальних закладів м.Львова.

Організатором та координатором проведення міської учнівської олімпіади з інформаційних технологій «IT Challenge» є управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, Національний університет «Львівська політехніка», Інститут комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету  «Львівська політехніка».

Перший етап міської олімпіади проводиться у заочній формі.

Для участі в інтернет-олімпіаді потрібно зареєструватись з 30 січня до 03  лютогона сервері http://olymp.lpnu.ua вказавши прізвище, ім’я, клас, навчальний заклад, електронну адресу. Учасники несуть особисту відповідальність за реєстрацію та відповідність наданої інформації.

Перший етап олімпіади відбудеться впродовж одного дня для учнів всіх   навчальних закладів міста – 04 лютого 2017 р. з 10.00 до 14.00 через систему тестування http://olymp.lpnu.ua/o-it-1round-7-11.html

Тривалість змагань – 4 астрономічні години (з 10:00 до 14:00). У визначений час учасник за посиланням відкриває сайт, уважно ознайомлюється із загальною інструкцією щодо виконання завдань та нарахування балів і виконує завдання, беручи до уваги, що час, відведений на виконання завдань, обмежений. Учасник може розв’язувати завдання у будь-якій послідовності.

О 14.00 год. система тестування припинить свою роботу і буде сформовано підсумкову таблицю.

Результати першого етапу будуть розміщені з 05 лютого на сайті http://ejudge.lp.edu.ua

Переможці першого етапу допускаються до участі у другому. Запрошення до участі у другому етапі будуть розіслані на електронні скриньки до 18 лютого.

Другий етап міської олімпіади проводиться в очній формі на базі бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка» (онлайн-тестування). Учасникам будуть запропоновані задачі за наступними напрямами: програмування; офісні програми.

Третій етап міської олімпіади проводиться із 18.02.2017 р. до 31.03.2017 р. та передбачає виконання творчого завдання на одну із запропонованих тем (представлення у квітні 2017 року).

Переможці другого та третього етапів нагороджуються цінними призами.

Правила проведення кожного з турів олімпіади та визначення переможців визначаються Оргкомітетом та розміщуються на сайті http://ejudge.lp.edu.ua

До II етапу міської інтернет-олімпіади з інформаційних технологій допускаються учні,  які визначаються оргкомітетом згідно рейтингової таблиці.

Дану публікацію підготували для Вас команда сайту HelpInformatik.COM
Дата створення: 31.01.2017
Переглядів: 1612