HelpInformatik.COM

Як відключити кнопки Power і Sleep на клавіатурі ? І навіщо це потрібно?

Чи траплялося у Вас таке , що раптом у одного з учнів відключився комп'ютер. Як і чому це сталося? Спеціально чи ні , все одно увагу до роботи частково втрачається і звертається на того учня , у якого «згас комп» .

У цій статті ми розглянемо , як боротися з цією недугою.

Як відключити кнопки Power і Sleep ? Причиною раптового відключення може бути відключення електрики , витягування дроти з роз'єму або розетки . Але найчастіше це експеримент учня , якому потрібно спробувати натиснути всі кнопки на клавіатурі комп'ютера.

І відбувається відключення комп'ютера , коли Ваш цікавий учень добирається до кнопок Power і Sleep.

А що відбувається потім ?

Я думаю ті , хто зіткнувся з цим , підтвердять мої слова . У перший раз учень з подивом дивиться на вчителя , всім виглядом показуючи , нібито нічого не сталося. Але потрібно ж йому перевірити чи дійсно це сталося завдяки його натискання саме на цю кнопку клавіатури .

Експеримент триває ... До тих пір поки учень не переконається в тому , що це та сама кнопка Power , за допомогою якої одним натисканням можна вирубати комп'ютер.

І тут , новоспечений хакер , переповнений натхненням від недавнього відкриття , починає ділитися своїм досвідом у відкритій чи , що ще гірше , закритою , більш привабливою для інших формі. І в класі починається масовий експеримент , і періодично гаснуть комп'ютери.

І все зловмисники роблять такий невинний вигляд , мовляв « я не знаю , але у мене , чому те , отрубился комп» , що нічого не поробиш. А почнеш звертати увагу , так взагалі підлогу уроку можна втратити.

А тепер про те , як з цим боротися. Речі банальні , але на цю дрібницю багато , в тому числі і я , довгий час просто могли не звернути увагу.

Отже , заходимо в головне меню Пуск і вибираємо Панель управління

вибираємо Електроживлення

 
На вкладці додатково вказуємо реакцію нашої операційної системи на натискання цих кнопок. Якщо вкажемо «дія не потрібно » , то будь-які натиснення на кнопки Power і Sleep будуть проігноровані.

Ось таке просте рішення простої задачі . Особисто я змінив ці налаштування в своєму кабінеті за одну перерву , хоча до цього комп'ютери періодично відключалися на уроках досить довгий час.

Дану публікацію підготували для Вас команда сайту HelpInformatik.COM
За матеріалами / Джерело: http://videouroki.net/
Дата створення: 20.01.2014
Переглядів: 3038